Известие

Collapse
No announcement yet.

ИЗПОВЕДАЛНЯ!!!

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
    Хахаха,разбирам те напълно!
    Аз откакто се ожених,качих 18кг и вече 3г се боря с тях,ама нещо не се получава...к'во да се прави,съдба...на 21 е по-лесно някак си...
    По този повод моя мъж има една много хубава приказака : "Един мъж след като се ожени или напълнява, или се развежда"
    е още сме женени, но той понапълня
    Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от me4o4ko Покажи съобщение
      Хахаха,разбирам те напълно!
      Аз откакто се ожених,качих 18кг и вече 3г се боря с тях,ама нещо не се получава...к'во да се прави,съдба...на 21 е по-лесно някак си...
      Е аз чак до такива числа не съм стигнал, ама не ми е хич лесно тук на село, където цялото движение се изразява от хола до кухнята и 50м до центъра...
      156SW JTD 20V Distinctive - Injected with a poison

OEM & Ventura Garage
      http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
        По този повод моя мъж има една много хубава приказака : "Един мъж след като се ожени или напълнява, или се развежда"
        е още сме женени, но той понапълня
        Общо взето е неписан закон, че на един мъж му трябва жена до него, за да напълнее. Като под "жена до него" се разбира не само съпруга, а и гадже.
        The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
          Общо взето е неписан закон, че на един мъж му трябва жена до него, за да напълнее. Като под "жена до него" се разбира не само съпруга, а и гадже.
          Сега : Без да се засягат жените ......

Един мъж преди да се ожени
          Прибира се , отваря хладилника за да хапне преди лягане и вътре гледа само една скумрия , затваря хладилника и отива да спи.

След като се ожени
          Прибира се , повдига завивката и гледа една "скумрия" , завива я пак и отива да яде .
          Някои хора трябва да имат не акт за раждане, а писмено извинение от производителя на контрацептиви.乁໒( ͒ ⌂ ͒ )७ㄏ
          Българите ще излязат масово на протест, чак когато спрат Замунда
          Една тема във форума се счита за успешна, ако до седмия коментар не се заговори за плюскане и пукница !

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
            Добре де, от това, което казваш, не виждам да имаш някаква огромна заслуга за това, че гените ти са такива, че не дебелееш?
            В смисъл ние, дето качваме кво, кучета ни яли?

А като се замисля, че преди няма 2 години вземах Алеко-Черни връх за 42 минути....
            Е па нямам заслуга, ама нямам и вина, че не мога хич да кача. Едно време като си спомням на кво се подлагах - фитнес по специална програма, хранене през 3 часа, отделно по един хляб на ден, протеини ... И все 60 кила при 1.80 ръст. Така че тоя процес е по-труден от отслабването .
            Ако ти е писано да се обесиш, няма да се удавиш
            AlfaRomeo 155 1.8 TS 129 к.с. 1995 г., AlfaRomeo 166 2.4 JTD 140 к.с. 2002 г. , Volvo S60 2.4D Sport 163 к.с. 2008 г. - EX;
            Opel Insignia ST 2.0 BiTurbo CDTI 194 к.с. 2014 г. (Алфа под прикритие)

Comment

• Първоначално публикувано от koolio Покажи съобщение
              Е па нямам заслуга, ама нямам и вина, че не мога хич да кача. Едно време като си спомням на кво се подлагах - фитнес по специална програма, хранене през 3 часа, отделно по един хляб на ден, протеини ... И все 60 кила при 1.80 ръст. Така че тоя процес е по-труден от отслабването .
              Ако не качваш докато тренираш, значи проблема е в тренировката или храненето....мускулите не са като мазнините, те не се горят от бърз метаболизъм...

OEM & Ventura Garage
              http://clubalfaromeo.com/forum/showthread.php?p=1111314 -как аз бях измамен от Аrti156SW

Comment

• Първоначално публикувано от sunny2006 Покажи съобщение
                Сега : Без да се засягат жените ......

Един мъж преди да се ожени
                Прибира се , отваря хладилника за да хапне преди лягане и вътре гледа само една скумрия , затваря хладилника и отива да спи.

След като се ожени
                Прибира се , повдига завивката и гледа една "скумрия" , завива я пак и отива да яде .
                Хихи , само да вметна, че си зависи и от жената де

Иначе аз лично от нерви слабея много. Като тръгнах с приятеля ми бях 50кг., като се разделяхме бях 40. За 2 месеца без него станах 44, са от един месец сме събрани и съм вече 41-42... , та нервите са му майката, тва е
                http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                159 1.9JTDm
                156 1.8TS ...exxxx
                145 1.4TS ...exxxx

Comment

• Първоначално публикувано от Satanism Покажи съобщение
                  Ако не качваш докато тренираш, значи проблема е в тренировката или храненето....мускулите не са като мазнините, те не се горят от бърз метаболизъм...
                  Да но когато нямаш мазнини се трупа по трудно мускулна маса...

Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                  Хихи , само да вметна, че си зависи и от жената де

Иначе аз лично от нерви слабея много. Като тръгнах с приятеля ми бях 50кг., като се разделяхме бях 40. За 2 месеца без него станах 44, са от един месец сме събрани и съм вече 41-42... , та нервите са му майката, тва е
                  А знаеш ли какво става като събереш нерви плюс метаболизам - 20 дена минус 15 кг. Вече 2 месеца с мъки съм качил под 10

Иначе зависи от жената - или качваш много или сваляш много, но важното е да е много.

А извън темата - вкарал съм се в някакъв филм заради жена и честно - жените сте много странни същества
                  Last edited by DarkKnight; d.m.y г., 13:51.
                  sigpic
                  Alfa Romeo 156 1.9JTD '99
                  BMW 316 Compact '95

Comment

• Тва с нервите е различно при всеки човек.В четвърти клас качих 20кг от нерви за лятото...после много време ги свалях...

OEM & Ventura Garage

Comment

• Първоначално публикувано от DarkKnight Покажи съобщение

А извън темата - вкарал съм се в някакъв филм заради жена и честно - жените сте много странни същества
                      Хех, благодаряяяя , ама мога да кажа същото и за вас мъжете. От 3 месеца съм в същия тоя филм
                      http://www.youtube.com/watch?v=ePjq6MqNOdo
                      159 1.9JTDm
                      156 1.8TS ...exxxx
                      145 1.4TS ...exxxx

Comment

Ох горкия
                        да ти кажа и аз не ги разитам ...
                        Няма добри и лоши коли, има добри и лоши стопани...

Аlfa Romeo 145 1.6 TS

Comment

• Първоначално публикувано от Geri_ms Покажи съобщение
                          Хех, благодаряяяя , ама мога да кажа същото и за вас мъжете. От 3 месеца съм в същия тоя филм
                          Ако си като в моя филм - извинявай, знам колко е гадно

Първоначално публикувано от pikli4ka Покажи съобщение
                          Ох горкия
                          да ти кажа и аз не ги разитам ...
                          То май проблема е че сами не се разбирате
                          sigpic
                          BMW 316 Compact '95

Comment

• За всеки филм си има роли - изборът е да участваш или не. Или поне колко време И дали намираш смисъл в ролята си.
                            Arena Coast Customs

Comment

Ц-ц-ц-ц. Тия ни изпиха мозъците, ей!

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                              За всеки филм си има роли - изборът е да участваш или не. Или поне колко време И дали намираш смисъл в ролята си.
                              Подкрепям!
                              The greatest of all scientific hobbies!

Comment

• Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                                Ц-ц-ц-ц. Тия ни изпиха мозъците, ей!
                                ...
                                За теб знам че си в същия филм

Първоначално публикувано от detelazurno Покажи съобщение
                                ...

Първоначално публикувано от Pastora Покажи съобщение
                                За всеки филм си има роли - изборът е да участваш или не. Или поне колко време И дали намираш смисъл в ролята си.
                                Подкрепям!
                                И аз!
                                sigpic
                                BMW 316 Compact '95

Comment

Working...
                                X